- HABERLER Paylaş

Sistem Kalite, helal sertifikasyon alanında uluslararası arenada çığır açıyor

29 Şubat 2024 Perşembe

Sistem Kalite, helal sertifikasyon (Helal Belgesi)alanında uluslararası arenada çığır açıyor. Dünyada tek denetimle on sekiz farklı helal akreditasyonlu belge verebilen ilk firma olarak, sektördeki liderliğini bir kez daha kanıtlıyor.

Diğer kuruluşların aksine, Sistem Kalite, tek bir denetimle on sekiz prestijli helal akreditasyon kuruluşundan belge alma özelliğine sahiptir. Türkiye Helal Akreditasyon Kurumu (HAK) başta olmak üzere, GCC Körfez Ülkeleri Akreditasyon Merkezi (GAC), BAE Emirates Ulusal Akreditasyon Sistemleri (ENAS), Pakistan Ulusal Akreditasyon Konseyi (PNAC), Suudi Gıda ve İlaç Kurumu (SFDA), Suudi Standartlar Organizasyonu (SASO), ve birçok diğer prestijli kurum tarafından onaylanmış ve kayıt altına alınmıştır.

Bu benzersiz yetenek, Sistem Kalite'nin helal sertifikasyon sürecinde liderliğini ve müşterilerine sağladığı hızlı ve etkili çözümleri vurguluyor. Helal standartlara uygunluğu sağlama konusundaki taahhüdümüzü güçlendirirken, müşterilerimize rekabet avantajı sağlama yolunda ilerliyoruz.

Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.