- SIK SORULANLAR Paylaş

İso 9001 Belgesi Bursa

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası Standartlar Organizasyonu'nun kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulmak ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso 9001 belgesi; Kalite yönetimi sistemi belgesidir. İso 9001 belgesi Bursa; İso 9001 belgesi danışmanlık hizmetini Bursa’da veren firmalar ifade edilmektedir. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak Bursa’nın  tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz. ’’

İso 9001 belgesi Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz nezdinde İso 9001 işletmenin yasal mevzuat ve müşteri koşullarını tedarik edebilecek yönetim sistemine sahip olduğunu belirten bir belge olmak ile birlikte ürün veya hizmet hususlarında icra eden kuruluşların tümüne verilebilmektedir. 

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak 1999 yılından günümüze edindiğimiz tecrübemizi ile hızlı ve verimli bir şekilde İso 9001 temin etmeniz için profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktayız.

Bursa ilinde İso 9001 belgesi danışmanlık hizmeti sunan kuruluş arıyorsanız en doğru adrestesiniz. İso 9001 belgesi danışmanlık kuruluşumuzca, müşteri memnuniyetinin yükseltilmesine ilişkin işletmelere kalite yönetim siteminin oluşturulması, geliştirilmesi, yürütülmesi temeline yaslanan ve işletmelere bu yönde rehberlik hizmeti veren, işletmenin kurumsal bir yapıya nail olmalarına destek vermekteyiz. İso 9001 belgesi hizmeti ile ülkeler arası standartlar organizasyonu nezdinde yayını yapılmış olan dünya çapında yer alan işletmelerin hedef ve ilerlemesine hız kazandırmak gayesi ile İso 9001 belgesi sisteminin inşa edilmesini temel alan işletmenin belgelendirilmesini amaç edinmekteyiz. 

İso 9001 belgesi Bursa danışmanlık hizmetimiz ile işletmelere kalite sistemini inşa ederek aşama kapsamında sistemin yerleşmesi adına ara danışmanlık hizmeti ile işletmenin kurumsal yapıya kavuşması ve kalite hususunda zengin duruma gelmesi bakımında danışmanlık hizmeti sunmaktayız. İso 9001 Belgesi veren belgelendirme kuruluşlarından biri olarak  Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz İso 9001 belgeleri hususunda bu belgeyi almayı talep eden işletmelere kuruluşumuz vasıtası ile tüm desteği sağlamaktayız.

İso 9001 Belgesinin İşlevi

İşletmelerin müşteri gereksinim ve beklentilerine göre ürün ve hizmet arz ettiğini ispatlayabilmek adına işletmelere İso 9001 belgesi vermekteyiz. İşletmeler İso 9001 Belgesini alabilmek adına danışmanlık kuruluşumuz ile önem teşkil eden bir çaba sarf etmektedirler. Verdiğimiz danışmanlığımız sayesinde sistemin inşa edilmesi daha basit olmak ile birlikte İso 9001 eğitimi sayesinde de sistemin işletilmesine katkı sağlamaktayız.

İso 9001 Danışmanlık Hizmetlerimizi

  1. Senelerdir işimizi kaliteli şekilde uygulamaktayız.
  2. Farklı sektörlerde profesyonel seviyede uzman kadromuz ile hizmetinize vermekteyiz.
  3. En uygun ekonomik şartlarda ve en uygun sürede belge sahibi olabilmeniz adına çalışmaktayız.
  4. Devamlı öğrenen, gelişmeye açık, yetenekli ve verimli  şekilde başladığı işi başarı ile sonuçlandıran, uzun süreli düşünüp ve müşterilerimizi çözüm ortağı şeklinde kabul eden bir yapı oluşturmaktayız.
  5. Kurum içi eğitimlerimiz ile personellerinizin tümünü aktif katılımını sağlamaktayız.

İso belgesi danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Bursa ile sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.