- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Kalite Belgesi Bursa

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulmak ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso kalite belgesi; Kalite yönetimi sistemleri belgesidir. İso kalite belgesi Bursa; İso belgesi danışmanlık hizmetini Bursa’da veren firmalar ifade edilmektedir. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak Bursa’nın tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz. ’’

İso kalite belgesi Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimiz tarafından İso kalite belgesi, şirketlerin hukuki mevzuat yönetmelik ve müşteri koşullarını temin edebilecek yönetim sistemine sahip olduğunu aks eden bir belge olmak ile beraber ürün veya hizmet hususlarında faaliyette bulunan kuruluşların tümüne verilebilmekteyiz.

‘‘İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’

Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketi olarak 1999 yılından bugünlere dek edindiğimiz tecrübemizi ile hızlı ve verim alacağınız bir şekilde İso kalite belgesi temin etmeniz amacı ile profesyonel danışmanlık hizmeti sunmaktayız. Danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Bursa ile sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Konya, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur.

Eğer ki Bursa’da kalite belgesi almak için danışmanlık hizmetinde bulunan kuruluş aramakta iseniz Sistem Kalite olarak en doğru noktadasınız. İso 9001 belgesi danışmanlık kuruluşu olarak müşteri memnuniyetinin yükseltilmesine ilişkin işletmelere kalite yönetim siteminin oluşturulması, sistemin geliştirilmesi, işlemlerin yürütülmesi temeline dayalı olan ve kuruluşlara bu anlamda danışmanlık hizmetinde bulunan, işletmenin kurumsal bir yapıya kavuşması adına destek vermekteyiz. İso kalite belgesi hizmeti ile ülkeler arası standartlar organizasyonu tarafından yayınında bulunulmuş ve dünya genelinde faaliyet gösteren şirketlerin hedef ve ileri gidebilmeleri adına hız kazandırmak gayesi ile İso kalite belgesi sisteminin inşa edilmesini sağlayarak belgelendirilmesini amaç edinmekteyiz.

İso kalite belgesi Bursa ilinde verdiğimiz hizmetimiz ile kuruluşlarda kalite sisteminin inşa edilmesini sağlayarak sistemin işletemeye yerleşmesi adına ara danışmanlık hizmetimiz ile kuruluşun kurumsal yapıya sahip olması ve kalite bakımından oldukça zengin bir yapıya gelmesi amacı ile danışmanlık hizmeti vermekteyiz. İso kalite belgesi veren belgelendirme kuruluşlarından arasında en prestijli ve en çok seçilebilirliği olan Bursa Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz İso kalite belgeleri bakımından belge almayı talep eden şirketlere veya kuruluşlara firmamız vasıtası ile tüm desteğimizi sağlamaktayız.

Kalite belgesi için kuruluşun küçüklüğü ya da büyüklüğü, kuruluşta çalışan kişi sayısı  sistemin oluşturulmasına engel teşkil etmektedir. İso kalite belgesi (İso 9001) standardı, işletmeler uygulamalarının tümünü belgede tanımlı olan çerçeveye dahil etme mecburiyetini şart koşmamaktadır. Lakin, kapsama giren işletme işlevlerini İso kalite belgesi standardının uygulamaya koyabilme koşullarının tümünü yerine getirmesi şarttır. Standart; uygulaması bulunmayan yada konu ile alakalı olan müşteri talepleri ve hukuki mevzuata ters düşmemesi şartı ile bazı maddelerin belgelendirme kapsamı dışında tutulmasına müsamaha göstermektedir. fakat işletme, uygulaması bulunmayan (yada kapsam dışı olan) maddelerin niçin uygulamaya koyulmadığını haklı sebeplerini dokümante etmesi şartı bulunmaktadır.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.