- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Konya

14 Şubat 2017 Salı
‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış halidir. Bu organizasyon 1947 senesinde oluşturulması ile beraber İsviçre'nin Cenevre kenti bu organizasyonun merkezi konumundadır. İso belgesi; Faaliyet alanı değişik olan sektörlerde icra eden işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet verdiklerini ispatlayan ve bulundukları alanda yetkinliğinin olduklarını belirten belgedir. İso örgütü tarafından hazırlanan standartlara uygun olarak verilen belgelerin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi Konya; Konya’da iso belgesi ve iso belgeleri adına danışmanlık hizmeti veren ve belgelendirme faaliyetinde bulunan kuruluşlardır. Konya Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak profesyonel yöneticilerimiz ve personellerimiz ile Konya ilinin tüm bölgelerinde siz değerli işletmelerimize belgelendirme ve test danışmanlığı hizmeti sunmaktayız. ’’

Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı olarak, İso Konya danışmanlık ofisimizin işlevi hakkında bilgi verelim. İso belgesi, kuruluşlarda, müşterilerinin memnuniyetini ve yasal yönetmelik koşullarını sağlayan sistemin var olduğunu ifade etmektedir. İso belgesi danışmanlık hizletlerimiz yalnızca Konya ilinde sınırlandırılmış değildir. Türkiye'nin bir çok ilinde ofislemiz olup sizlere en iyi hizmeti sunmak temel hedefimizdir. Bu ofisler sayesinde danışmanlık hizmetlerimizde bire bir görüşmlerle verimli bir sonuç elde etmekteyiz. Bu ofislerimizi sıralayacak olursak; İso belgesi İstanbul, İso belgesi İzmir, İso belgesi Ankara, İso belgesi Bursa, İso belgesi Adana, İso belgesi Eskişehir, İso belgesi Antalya, İso belgesi Kayseri ofislerimizdir. Hatta yurt dışındaki İso belgesi Almanya ve İso belgesi Rusya ofislerimiz de mevcuttur. Sistem Kalite kuruluşumuz, ürün ve hizmet konuları açısından faaliyet sunan ve ilgili olan şartları temin eden kuruluşları belgelendirmektedir.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

İso Belgesi Konya Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olarak İso belgesi hakkında bilgi verelim. İso belgesi yani asıl ismi olan İso 9001 sistemi olmak ile beraber iso yönetim sistemlerinin tümünün temelini oluşturmaktadır. Bu bakımdan ele alındığında iso belgelerinin tümünün temeli olarak iso 9001 gösterilebilir. Yani İso 27001 sahibi olurken de işletmenizde İso 9001’in alt yapısını oluşturulmalısınız. Aynı şekilde ce belgesine sahip olurken de iso 9001’in alt yapısını işletmede inşa edilmiş olmalıdır. İso 9001, yöntemlerin hepsinden ve el kitabından oluşmaktadır ve işletmenin üst yönetim, idari ve üretimde çalışanlarına görev verilmesi, iş tanımlamalarının aktarılması, senelik olarak yönetimi ele alma toplantıları ve iç test departmanlarının birbirlerinin gerçekleştirdikleri uygulamaları inceleme temelini esas almaktadır. Kalite yönetimi, işletme çalışanın eğitimleri ile başlar ve ham madde kabulü, tedarikçi işletme eğitimi ve analizi, ürünün üretiminde bulunulması son müşteriye erişinceye dek ki aşamada kalite alt yapısı ve takibinin hazırlanması ile temin edilir. İso belgesi Konya ilinde veren firmalarından biri olarak Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz ile beraber çalışmanı neticesinde en kaliteli hizmet ilkemiz ile kalite planınızın inşa edilmesi, sistemin inşa edilmesi ve belgelendirme işlemlerinde bulunarak kuruluşunuzu İso belgesi ile belgelendirmekteyiz.

İso Belgesi Sahibi Olmak İçin

  1. İso belgesine ait sistemi işletmeniz bünyesinde oluşturmalısınız
  2. İso belgesi sistemini uygulamaya geçirmelisiniz
  3. İso belgesi sisteminin çalışmasını sürdürmelisiniz
  4. Sistemi işletmesi düşünülen çalışanda gereksinim duyulan koşulları oluşturmalısınız.
  5. İşletmenin ekonomik olanakları gibi maliyet kavramları ve diğer parametreler ortaya çıkmaktadır.
Bu kavramları belirlemeniz sonrasında İso belgesi Konya Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlık kuruluşumuz ile iletişime geçerek ilk adımı atmış bulunursunuz.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.