- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Eğitim Belgesi

14 Şubat 2017 Salı

‘‘ İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu kuruluşunun isminin kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulması ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanı farklı olan sektörlerde faaliyette olan işletmelerin belirli bir standarda uygun şekilde hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten bir belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso eğitim belgesi; Eğitime katılanlara İso belgesi sistem standardının uygulama örnekleri sunarak tanıtma işlemi ardından yapılan sınavda başarılı sonuç elde edenlere verilen belgedir. ’’

İso eğitim belgesi, akreditasyonu gerçekleşmiş firmalar tarafından verilmektedir. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz uluslar arası akreditasyonumuz gerçekleşmiş olmak ile birlikte Türkiye’nin 7 bölgesinde, 81 vilayette hizmet vermekteyiz. 

İso eğitim belgesi; Tanımda belirttiğimiz gibi belirli bir yetkiliğe sahip olunma belgesi olmak ile birlikte sınavdan başarılı sonuç elde edenlere verilmektedir.

‘‘ İso Belgesi Kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimizden en çok talep edilen iso belgesi, İso 9001’dir. Bu belge işletmeler arasında en rağbet edilen iso belgesidir.

Bu eğitim belgesi önemli bir husustur. Bu belgeyi kesin bir suret ile akreditasyonu onaylanmış ve kaliteli bir hizmet sunan belgelendirme kuruluşundan almanızı önermekteyiz. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşumuz uluslar arası akreditesi gerçekleşmiş olmak ile birlikte 1999 yılından günümüze yılların verdiği deneyim ile Türkiye’de 7 bölgesinde tüm illerimizde eğitimlerimiz ile sizlere kaliteli ve verim eğitim hizmeti vermekteyiz.

Bu eğitimlerimiz, kaliteli yönetim bilinci ve ülkeler arası standartlara ilişkin olarak ortaya çıkan hizmet ve ürünler, profesyonelliğe adım atma, masrafları indirgeme ve kar oranını artırma, yaşanan rekabet kapasitesini yükseltip kurumsal bir yapıya nail olma aşamasını sonuçlandırmada son derece etkilidir.

Eğitim belgesi olarak verdiğimiz belgeler; İso 9001, İso 14001, İso 27001, İso 2000, İso 16949, İso 16001, İso 25999, İso 18513, İso 50001, İso 29001, Pefc, Fsc, İso 20252.

Eğitimini alarak sahip olacağınız  eğitim belgeleri gereke yurt içi gerekse yurt dışı işlemlerde faaliyet geçirilmesi amacı ile ülkeler arası akreditasyonu gerçeklemiş belgelendirme kuruluşlarından belgelendirmenin temin edilmesini öneriyoruz. Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimiz uluslar arasında akreditasyonumuz gerçeklemiştir.

Eğitim hususlarında eğitim almayı talep ediyorsanız, bu eğitim nasıl alınır, eğitim belgesi maliyeti, İso belgeleri danışmanlığı iso belgesi alımı adına gerekli evraklar hususunda bilgi temin etmek adına Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketimizin deneyimli yöneticilerimiz ve personellerimiz ile irtibata geçiniz.

  1. Eğitim konularına bakacak olursak
  2. Sistem temel eğitimi
  3. Sistem dokümantasyon eğitimi
  4. Sistem aşama yönetim yada izlenecek yol etkileşim eğitimi
  5. Sistem iç tetkik eğitimi
  6. Sistem baş denetçi eğitim

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.