- SIK SORULANLAR Paylaş

İso Belgesi Fiyat

14 Şubat 2017 Salı
‘‘İso; Ülkeler arası standartlar organizasyonu isminin kısaltılmış şeklidir. 1947’de kurulması ile birlikte, İsviçre'nin Cenevre Şehri bu organizasyonun merkezidir. İso belgesi; Hizmet alanı farklı sektörlerde faaliyette olan işletmelerin belirli bir standarda uygun olarak hizmet sunduklarını ispatlayan ve alanlarında yetkinliğinin bulunduğunu belirten bir belgedir. İso örgütü nezdinde yazılan standartlara göre belgelendirme işlemlerinin tümüne iso belgesi ismi verilir. İso belgesi fiyat, belgelendirilmeyi talep eden işletmelerin tedarik etme zorunda bulundukları maliyet işlemleri belgelendirme firma ücretleri, danışmanlık hizmeti bedeli, alt yapı maliyetleri şeklinde üç başlık altında oluşmaktadır. ’’

İso Belgesi Fiyat hususunda Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı şirketi olarak en cazip fiyatlar ile profesyonel hizmet sunmaktayız.

‘‘İso Belgesi kapsamında Sistem Kalite Belgelendirme ve Test Danışmanlığı Kuruluşumuz 1999’dan günümüze bilgilendiriyoruz, belgelendiriyoruz… ’’

Toplum tarafından sık kullanılan bir ifade olan iso belgesi fiyat kavramın asıl konusu İso 9001 tutarıdır. İşletmelerin tespiti sabit bir fiyat tutarı işleme koymak gibi bir husus söz konusu olmamaktadır. İşletmeler adına iso belgesi tutarı bulunmaktadır. İso belgesi tutarı söz konusu değildir. İso kalite belgesi belgelendirme aşaması biraz zahmetli ve hiç şüphe yok ki maliyetli bir aşamadır. Bu İso belgesi ile,  belgelendirme sürecinde ilk başta kuruluş iso belgesi danışmanlık firmasından danışmanlık hizmeti alarak işe koyulur ve bu şekilde kuruluşun ilk maliyeti yani İso belgesi fiyat konusu, aldığı danışmanlık hizmeti ücretini oluşturur. Alacağı danışmanlık aşamasında, işletmenin iso 9001 standardı gereksinimleri adına alt yapı, kalibrasyon gibi maliyetler belirecektir. Son maliyet konusunu ise işletmenin iso belgesi belgelendirme firması adına tahsis edilecek olan iso belgesi inceleme ve belgelendirme hizmeti tutarıdır. Kuruluşlar bakımından göze alındığında bu fiyatların hepsini iso belgesi fiyat şeklinde açıklayabiliriz.

Danışmanlık maliyeti kuruluşların, İso belgelerini işletmesinde oluşturarak faaliyete geçirmesi adına ödeyeceği fiyat, belgelendirme tutarı, akredite kuruluşa (Sistem Kalite) tahsis edeceği olan belge adına inceleme ve belge basım tutarı ve kalibrasyon, fiziki koşullar gibi alt yapı ücretleri olacaktır. 

Piyasada İso belgesi fiyatı ile alakalı olarak fark rakamlar yer aşmaktadır. Bu farklı rakamlar, temin edilen hizmetin ne derecede önemli olduğu bakımdan bilgi sahibi olunmaması ile kafanız bir hayli karışabilir. Bu hususta kafanızda bir soru işaretinin belirlemesi adına Sistem Kalite belgelendirme ve test danışmanlığı kuruluşu olacak fiyat konusunda bilgiler hazırladık.

Alt bölünde maddeler şeklinde sıraladığımız özellikler piyasada yer alan fiyatların içeriği ile alakalıdır.

Bazı şirketler yalnızca danışmanlık hizmetinde bulunarak ücret talep ederler.

Bazı şirketlerde yalnızca belgelendirme hizmeti sunarak belge ücreti talep ederler.

Sistem Kalite şirketimiz ise hem danışmanlık hizmeti ile birlikte belgelendirme hizmetini de sağlayarak bunların tümünün ücretlerini kapsayan bir ücret belirlemekteyiz.

En sağlıklı fiyat araştırma stratejisi

Danışmanlık hizmeti fiyatları ile belgelendirme tekliflerini ayrı ayrı toplamanızdır

Her bir kademe adına minimum 3 yada 4 adet teklif almanız ile beraber sizi düzgün fiyatlara götürecek yolda bulunursunuz.

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.