- HABERLER Paylaş

Yünsa'ya Türkiye Kalite Derneği’nden Ödül

6 Ocak 2024 Cumartesi

Yünsa'ya Türkiye Kalite Derneği’nden Ödül

İplik, dokuma ve boyama sektöründe  hizmet veren Yünsa firması, Kalder Türkiye Kalite Derneği’nden Ankara’da düzenlenen Kalite Çemberleri Paylaşım Konferası'nda ödül aldı.

Kalder Türkiye Kalite Derneği tarafından her yıl düzenlenen  Kalite Çemberleri ve Kaizen Ödülleri'nde, Yünsa’nın geliştirmiş olduğu projeler ile doğal kaynakları en verimli şekilde kullanmış olması ve standartların gereklilikleri en iyi şekilde yerine getirmesi nedeniyle 21. Kaizeni ödülüne sahip oldu. Makina Hız Kaybının Eliminasyonu projesine ödül alan Yünsa’nın ulusal ve uluslararası çapta başarılara öncülük etmeye devam edeceği öngörülüyor.

Yünsa, kalite standartlarının temelini oluşturarn ISO 9001 ile  ISO 14001 Çevre Yönetimi Standardı ile doğala kaynakların kullanımı ve çevresel sorumlulukları yerine getirdiğini kanıtlıyor. Ayrıca OHSAS 18001, ISO 27001 kapsamında da çalışanlarının sağlığını, güvenliği ile müşterilerin, çözüm ortaklların ve tedarikçilerin bilgi güvenliğini koruyor ve sürekli iyileştirmeler sağlıyor.

ISO 50001  Enerji yönetimi kapsamında enerji tasarrufu yaparak, çevere kirliliğini karşılamak ve sürdürebilirlik sağlamak, için Sabancı Grup’un ISO 50001 standardını almış ilk şirketidir. Yünsa, ISO 50001, ISO 9001 ve ISO 14001 standartlarının her yıl değerlendir, iyileştirme ve proje çalışmaları değerlendirmesini yapıp bu konuda en önemli olanları uygulamaya geçiriryor.

Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.