- HABERLER Paylaş

Tarım Bilgi Ağ Sistemi Ödüle Layık Görüldü

2 Ekim 2017 Pazartesi
Tarım bilgi ağ sistemi ödüle layık görüldü. Sanayi 4.0 çerçevesinde Tarım 4.0’ı uygulamakta olan küresel ölçekte en iyi akıllı tarım uygulaması çerçevesinde verilen ödül tarım bilgi ağ sistemi’nin oldu. Ödül, Şanghay’da organize edilen “Bulut ile Yükselmek” temalı organizasyon kapsamına takdim edildi.

 

Tarım bilgi ağ sistemi ödüle layık görüldüğü, en büyük teknoloji firmalarından bir olarak lanse edilen Huawei’nin bulut ile büyümek temalı organizasyonda, 100’den fazla ulustan gelen uzmanların 4 eylül ile 7 Eylül tarihleri arasında Şanghay’da organize edildi.

 

Etkinlik çerçevesinde oluşturulan ülkeler arası değerlendirme ve Ödül Komitesinin değerlendirmesi ve oylama neticesinde, Tarım Reformu Genel Müdürlüğünün gerçekleştirdiği Tarım Bilgi Ağ Sistemi, sanayi 4.0 kapsamında Tarım 4.0’ı uygulamakta olan Akıllı Tarım Uygulaması şeklinde ödül sahibi oldu.

 

Ödülü takdim etmek için Huawei firmanın üst düzey temsilcisi de katılımıyla tertiplenen toplantıda, Tarım Bilgi ağ sistemi’ni kapsamında sunumda yapıldı.
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.