- HABERLER Paylaş

Ülkeler Arası Standartta Leed Green Belgesi Eğitimi Verildi

4 Kasım 2016 Cuma

‘‘Ülkeler Arası Standartlarda Leed Green Belgesi Eğitimi gerçekleşti. Bağcılar beldesi kentsel yapılandırmanın en iyi standartlarda gerçekleştiği bölgelerden olarak, ilçe müteahhitlerine ve yapı teknikerlerine Leed Green Belgesi hizmeti sunuldu. Kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan yaşam sahaları ülkeler arası standartlara göre hareket eden müteahhitler ile binalar Leed Green Belgesine sahip oldu.’’

İki gün boyunca verilen eğitimde, uzmanların kentsel dönüşüm çerçevesinde oluşturulan yaşam sahalarında önem teşkil edilmesi ihtiyacı duyulan hava ve çevre temizliği, ulaşım, enerji verimliliği hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Yeni yaşam sahaları oluşturulurken ülkeler arası standartlara göre hareket edilmesi gerektiğini aktarılırdı.

Binalarda Enerji Verimliliği İle Yeşil Bir Çevre

Bilgi ve deneyimlerini aktaran konusunda uzmanlar, yaptıkları sunumlarda yeni yerleşim sahalarının oluşturulmasında toplu ulaşımın özendirilmesi, sportif ve yeşil sahaların oluşturulması, yağmur suyunun yönetimi, çim alanların sulanması için atık sulardan kullanılması, yapı ürünlerinin geri kazandırılması, yenilenebilir enerjinin işletilmesi, yapılardan oluşan kirliliğin engellenmesi, hassas arazilerin muhafaza edilmesi hususlarına önem verilmesine vurgu yapıldı. Belirli ISO standartlara göre hareket eden müteahhitler ile binalar Leed Green Belgesine sahip olacağı aktarıldı.

Ülkeler Arası Standartlara Göre Yaşam Sahaları Kuruluyor

Kentsel dönüşümlerin, vatandaşların verdiği tam destek ve güven verici adımlar ile aralıksız devam ettiği aktarıldı. Kentsel dönüşüme önem verdiklerinin altını çizilerek, bununla birlikte ülkeler arası standartlara da önem verildiği vurgulandı. Proje çerçevesinde çevreci ve sağlıklı güvenilir yapılar oluşturulacağı İlçe, günden güne toplu taşımaya uygun, yeşil alanların hâkimiyetinde ve çevrenin muhafaza edildiği yeni yaşam sahalarına kavuşmaktadır, ifadeleri aktarıldı.

İso Belgesi, İso Belgesi Eğitimleri ve İso Belgesi Standartları alanında yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem kalite web sayfamızı ziyaret ediniz...
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.