- HABERLER Paylaş

KKTC Turizmine Dünya Standartları Geliyor

2 Kasım 2016 Çarşamba

‘‘Yavru vatan Kıbrıs'ın Turizm Bakanlığı, ISO 9001 – 20087 ve 1002 – 2014 sistemlerinde unvan değişikliği incelemelerini gerçekleştiriyor. ’’

Yavru vatan Kıbrıs’ta kamunun gereksinimlerine göre hizmet arz edebilmek, devamlılığı oluşturmak ve ilerlemek, kalite ve vatandaş memnuniyeti belgesi ile sağlanabileceği ifade edildi.

Hedefimiz Kurumlarımızın AB Standartlarına Getirebilmemiz

Turizm Bakanlığı, ISO 9001 – 20087 ve 1002 – 2014 belgesi sistemlerinde unvan değişikliği incelemelerini gerçekleştiriyor.

Geniş Bir Kitle Katılım Gerçekleştiriyor

Bakanlık personelleri tarafından çok talep görmesi toplantıya duyulan ilgi ve önemi gözler önüne serdi.

Dünyanın En Büyük Kalite Ağı

Dünyanın en büyük kalite ağına üye olmalarından dolayı adamıza ziyarette bulunan turistlerin bize seçmelerine vesile olacaktır.

İngiltere, ABD vb. büyük ülkelerinde yer alması, verilecek hizmetlerin yüksek standartlarda geniş kitlelere varmasına vesile olacaktır.

KKTC'de Hizmet Kalitesi Yüksek Olmalı

KKTC’ de unvan değişimi incelemelerinin yapıldığı toplantıda, yaşam kalitesinin de yükseltilmesinin amaçlandığı aktarıldı. Kamu çalışanı adına değişik bir kazanım kapısı olacağı ifade edildi.

İso Belgesi, İso Belgesi Eğitimleri ve İso Belgesi Standartları alanında yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem kalite web sayfamızı ziyaret ediniz...
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.