- HABERLER Paylaş

KKTC Kamu Kurumlarına ISO belgesi

2 Kasım 2016 Çarşamba

'' Yavru vatanda kamu çalışanlarına ISO belgesi kapsamında eğitim hizmetleri verildi.  Kamuda çeşitli dairelerde çalışan personeline sunulan ISO 9001 ve ISO 10002 eğitimi kursunun tamamlanmasından sonra 3 ay devam edecek denetim aşaması faaliyete geçti.''

Başbakan yardımcılığı müsteşarı, devlet kurumlarında çalışanlara ilişkin ISO 9001 ve ISO 10002 eğitimi kursunu gerçekleştirdiği, sunulan eğitimin yaşam kalitesini yükseltecek bir uygulama olduğunu aktardı. 

KKTC devlet kurumlarına ait AB standartlarına getirmeyi hedefleyen kurslar sona erdi. Kurs sonunda toplantı gerçekleşti. Toplantıda söz alan KKTC temsilcisi, ilk önce ISO 9001 ve ISO 10002 eğitimi kursu gerçekleştirildiği aktarılırken kursiyerlere konu ile alakalı eğitim ve danışmanlık hizmeti sunuldu. Eğitimin bitmesinden ardından usuller gereği talimatlar oluşturuldu. Ardından 3 aylık uygulamaya geçeceği ifade edildi. Uygulamayı izlemeliyiz ki, daha verimli ve daha kalite analizler gerçekleştirilen şeklinde açıklamalarda bulundu.

Faaliyetler Başladı

Adada ilk defa müşteri memnuniyeti merkezli bir yönetim sisteminin aktif hale getirileceği aktarılırken, edinilen bilgilerin kabullenilmesinden duyulan mutluluk dile getirildi.

Her Zaman Müşteri Haklıdır

Çalışmalarda, hatalardan ziyade iyileştirmeye değer verildiği aktarılırken, bizim hedefimiz iyileşme ve katma değere katkıda bulunma yönünden bir tetkik gerçekleştirmektir. Eksik yönler olur, bizim hedefimiz bilgi paylaşımı ile sistemi geliştirmektir. Biz de personellerimize müşterileri nasıl memnun ettiklerine yönelik ispatları görmeyi arzu ediyoruz. Bundan böyle KKTC’de müşteri memnuniyeti önemli bir duruma gelecek şeklinde konuştu.

Yönetim Sistemlerini KKTC’de Yaygın Hale Getireceğiz

KKTC temsilcisi, KKTC’de yönetim sistemlerini yaygın hele getireceğiz. Burada turizm çok önemli bir sektör durumunda. Bununla birlikte oteller çok önemli bir pazara sahip. Otellerde hizmet kalitesi çok önem arz etmektedir. Hedefimiz herkesin beklentisinin değişik olmasından ötürü hizmet kalitesini artırmak için bir faaliyet gerçekleştirmek. Otellerde kaliteyi artıralım ki Kıbrıs seçilen bir ülke durumuna gelsin. Gerçekleştireceğim sonraki aşamaya üniversiteleri de dahil etmeyi planlıyoruz. Eğitim sektöründe de kaliteyi artıracağız.

KKTC Temsilcisi: Tüm Bakanlıklara Örnek Olmalıdır

Başbakan yardımcılığı müsteşarı yaptığı konuşmada, devletin çeşitli organlarında, çalışanlarına ilişkin ISO 9001 ve ISO 10002 eğitimi kursunu gerçekleştirildiğini, verilen eğitimin yaşam kalitesini yükseltecek bir çalışma olduğunu aktardı. KKTC temsilcisi, tüm bakanlıklara örnek olması gerektiğini arzuladığı aktardı.

Iso Belgesi, İso Belgesi Eğitimleri ve İso Belgesi Standartları alanında yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem kalite web sayfamızı ziyaret ediniz...
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.