- HABERLER Paylaş

Kalite Kongesinin 25.’si Organize Ediliyor

1 Kasım 2016 Salı
‘‘Kendimizi kalite topluluğunun ya da düzenli düşünen bir birey şeklinde ifade edebiliyorsak, bu bizim adımıza normallik kavramı hayati derecede önem arz etmektedir ve bir o derece de tutkudur. Düşüneceğimiz her yerde, konunun üzerinde uzlaşma sağlanmış; işe yaradığı, yararlı olduğu, zarar teşkil etmediği gibi kanıtlanmış kurallarla işlemlerimizi yürütüyoruz.’’

Teknolojinin akıl almaz şekilde yükselişi, para  ve finansman piyasalarında yaşanan yeni gelişmeler, ülkelerin büyüme oranlarında yaşanan düşme, dünyanın güç dengelerinde yaşanan değişiklik, alfabenin var olanı baskı altına alan kuşak adları, milyonlarca alternatif içinde farklılaşma kavramının hayati durum alması, akıllı telefonlar, akıllı arabalar, binalar hatta ve hatta akıllı çay makineleri gibi kavramların toplanıp meydana getirdiği akıllı sistemler, irtibatın tam anlamıyla dünyayı global bir kırsal yaşama durumuna getirmesi… gibi sonunu getiremeyeceğimiz değişimler, gelişmeler ve dönüşümler.

Tüm bunlar, ürün, hizmet gibi kullanım ömürlerinin günden güne kısaldığı ve kalite kavramının farklılaştığı bu yeni dünyanın bir yeni normali olması kaçınılmazdır.

Günümüzün normalini referans şeklinde alırsak ufukta izlediğimiz; bizler adına yalnızca yeniden tanımlanmış delilik şekline gelecektir. Üst hikayede okunan kralın hikayesi gibi herkesin normalini değiştirdiği bir ortama bizimde yeni normaller sahip olmamız gerekiyor.

Bu sene sizlerin iş birliği ile yeni ifadeleri, yaşanan yeni gelişmeleri, henüz yapılmamış fakat beklenen dönüşümleri ve yeni normali bulmaya çabalayacağız.

ISO Belgesi, ISO Belgesi Eğitimleri ve İso Belgesi Standartları alanında yaşanan güncel gelişmelerden haberdar olmak için lütfen sistem kalite web sayfamızı ziyaret ediniz...
Tüm Haberler

Marka Tescil ve Patent Tescil işlemleriniz için www.sistempatent.com.tr sayfasına bakınız.